0

150 YogaNu de zomer er weer aan komt, doet iedereen er wat aan om weer helemaal bikini-fit te worden. We zwoegen uren in de sportschool om er goed uit te zien en ook de salades en smoothies zijn niet aan te slepen. Maar naast dat we er goed uit willen zien, moeten we ons ook goed voelen.

Dit kun je op verschillende manieren bereiken. Natuurlijk kun je er een paar dagen tussenuit om je ‘normale’ leventje even te ontvluchten, maar je kunt ook iedere dag even je eigen momentje pakken. Bij de celebs is deze manier van ontspanning ook helemaal hot en iedereen doet massaal mee in de trend: yoga.

Er zijn verschillende soorten yoga en je kunt het zelf zo gek maken als je zelf wilt. Heb je niet echt tijd om naar de sportschool te gaan voor een uurtje ontspanning of zijn er bij jou geen scholen in de buurt? Dan kun je deze work-out net zo goed thuis uitvoeren. Met de juiste accessoires heb je een onwijs goede yogasessie, alleen dan lekker rustig in je eigen omgeving.

Wij hebben de 10 echte musthaves om zen de zomer in te gaan voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder en klik op de foto’s om ze meteen te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties