0

SHOP TIP damnBij I Love Fashion News zijn we altijd op zoek naar nieuwe leuke merken en innovatieve en unieke ontwerpen. Dit is hoe we terecht bij de super leuke bootbelts van Damn. Boho helemaal jouw ding? Dan zijn de belts zeker iets voor jou!

(advertorial)

Damn bestaat nog maar een paar maanden. Het merk werd namelijk pas in december 2013 opgericht, maar is nu al in meer dan 50(!) winkels te koop. Dat is ook niet zo gek, want deze bootbelts (riemen die je om je laars schuift) geven je oude vertrouwde boots in een handomdraai die gewilde Ibiza vibe.

Wil je eigenlijk een paar nieuwe boots, maar laat je budget het niet toe of ben je eigenlijk nog best tevreden met het paar dat je in de kast hebt staan. Met deze bootbelts geef je die ‘oude’ laarzen en zomerse update en ben je direct festival proof!

Op dit moment is Damn druk bezig met het uitbreiden van de collectie. Zo staan er ook riemen, tassen, slippers, laarzen en een geheim project op de planning. Wij zijn super benieuwd waar Damn nog meer mee komt!

Bekijk een aantal van onze favoriete bootbelts hieronder. Wil je bestellen in de webshop van Damn? Klik dan op de schoenen met jouw favoriete belt.

Golden studs bij Damn

Golden studs bij Damn

Pink Beads bij Damn

Pink Beads bij Damn

Pink Dragon bij Damn

Pink Dragon bij Damn

Rainbow Bread bij Damn

Rainbow Bread bij Damn

Stone belt army bij Damn

Stone belt army bij Damn

ZigZag Rainbow bij Damn

ZigZag Rainbow bij Damn

www.damnfashion.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties