0

10666226_1562589977295154_1196873332_nDe aap is uit de mouw, Kylie is er éin-de-lijk voor uitgekomen: haar lippen zijn nep. Haar theorie over ‘lots and lots of lipliner‘ was allemaal een hoax. Tóch zijn wij benieuwd of we met lipliner onze natuurlijke lippen een kleine opkikker kunnen geven.

Omdat Kylie Jenner waarschijnlijk de enige is die dagelijks met lipliner in de weer is (ondanks de ‘hulp’ die ze heeft gehad van lipfillers), hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet om een perfecte lijn te trekken. Voordat je begint moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je lipliner en je lippenstift perfect bij elkaar passen, anders is het bij voorbaat al geen gezicht!

1. Het begin 
Je begint met het plaatsen van de lipliner op het hoogste punt van je cupidoboog, trek een lijn naar beneden tot het midden van je cupidoboog. Doe hetzelfde vanaf de andere top van je cupidoboog, nu heb je een soort van X die over je cupidoboog loopt.

2. En nu… 
Begin bovenaan je X en schets een lijn langs je natuurlijke lip naar de binnenste hoek van je mond. Ga door op je onderlip, schets opnieuw de lijn, maar deze keer van je mondhoek naar het midden van je lip.

3. Herhaal 
Herhaal nu stap 2 aan de andere kant van je mond. Dit lukt het best als je een goed scherp potlood gebruikt.

4. Inkleuren maar! 
Pak nu je lippenstift en een dun kwastje erbij, hiermee ga je netjes, binnen de lijnen je lippen inkleuren.

Hopelijk ben je er nu helemaal klaar voor om de lipliner trend uit te proberen! Hieronder nog een paar foto’s van de lipline queen als voorbeeld.

  • Kylie
  • Lipliner Kylie jenner
  • Jenner
  • Lipliner

(Beeld: www.instagram.com/kyliejenner)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties