0

TIP Altijd 25 korting bij de leukste restaurantsNaast geld spenderen aan kleding en beautyproducten, kunnen we ook intens genieten van lekker eten. Ben je iemand die je blij kunt maken met een etentje en zou je wel vaker willen gaan maar wordt dat een beetje te prijzig? Dan hebben we een super tip voor je!

Met behulp van de Diner Jaarkaart krijg je één jaar lang maar liefst 25 procent korting bij méér dan 1000 van de leukste restaurants in heel Nederland. Wat denk je van de Supperclub Cruise in Amsterdam, Cabane in Maastricht en Classique in Groningen? De kaart is voor iedereen geldig die mee eet met een maxima van 4 personen bij een diner.

Er zijn verschillende opties. Als je een abonnement neemt voor een jaar, dan betaal je maar € 39,95 per maand. Voor € 44,95 doe je een Diner Jaarkaart cadeau. Deze wordt dan geleverd met een persoonlijke tekst en loopt automatisch af. Ook kun je voor jezelf een abonnement kiezen dat automatisch afloopt voor € 44,95.  Weet je nog niet zeker of het iets voor jou is? Dan kun je de Diner Jaarkaart op de proef nemen voor drie maanden voor maar € 19,95!

Tel uit je winst. Als je drie keer uit eten gaat per jaar kun je de kaart al terugverdiend hebben! Een kwart gaat van je rekening af, ook van de drankjes! Klik hier voor meer informatie (waaronder alle deelnemende restaurants) én om de kaart te bestellen!

diner jaarkaart nomads

 

www.dinerjaarkaart.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties