0

Marie Claire @Work Lifestyle ExperienceOp 24 en 25 september zet Marie Claire zich in voor de ambitieuze vrouw. Helaas komt het nog veel te vaak voor dat binnen bedrijven alleen mannen een toppositie bekleden, terwijl er net zo goed een slimme, ambitieuze vrouw zou kunnen zitten. Marie Claire wil hier verandering in brengen en organiseert verschillende momenten om de carrièrevrouw te kunnen inspireren en motiveren. Zo wordt er een diner voor 250 topvrouwen georganiseerd, masterclasses en lezingen gegeven door topvrouwen en er worden awards uitgereikt.

Op donderdag 24 september vindt de uitreiking van ‘Topvrouw van het jaar 2015′ plaats met een diner van 250 genodigde topvrouwen, waaruit dé topvrouw van het afgelopen jaar gekozen wordt. De jury bestaat uit ambitieuze vrouwen van de afgelopen twee jaar en ex-politicus Gerrit Zalm.

Vrijdagochtend, 25 september, starten ze om 09:00 met de Marie Claire @Work Lifestyle Experience waar iedere vrouw zich kan laten inspireren en adviseren. Ruim duizend gepassioneerde carrièrevrouwen komen bij elkaar voor verschillende interessante lezingen, superleuke masterclasses, netwerkmogelijkheden en persoonlijk advies op het gebied van fashion en beauty. De lezingen worden onder andere verzorgd door oud-Tweede Kamer voorzitter Gerdi Verbeet, dé mode ondernemers Marlies Dekkers en Danie Bles die voor het stylingadvies zorgen. Maar ook topvrouwen als Anna Nooshin en natuurlijk onze eigen Annic van Wonderen geven advies. Het volledige overzicht van de lezingen en de sprekers is te vinden op www.marieclaireatwork.nl.

Daarna vindt de uitreiking van de Marie Claire Starters Award plaats in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Rond 18:15 wordt er door de juryleden bepaald wie van de drie finalisten de Starters Award verdient. De winnaar gaat onder andere met een startkapitaal van €5000 naar huis.

Ben jij een ambitieuze vrouw? Dan mag jij deze dag absoluut niet missen. Kaarten zijn in verschillende categorieën hier te vinden. Meer informatie vind je op: www.marieclaireatwork.nl

 

  • Marie Claire @Work Lifestyle Experience

(Tekst: Birgit Roobol)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties