0

marc by marc jacobs campaign 150Je kon deze zomer al eerder lezen dat Marc Jacobs zijn modellen voor zijn fall 2014 campagne ging casten via social media en dat was een heel groot succes. Heb jij altijd al de grote droom gehad om werkzaam te zijn in de modellenwereld? Dan hebben we weer héél erg goed nieuws voor je.

De designer organiseert namelijk een tweede castingronde via Instagram en Twitter om zo aan de perfecte modellen te komen voor zijn spring 2015 campagne. De casting duurt tot 26 september dus sla snel nog je slag! Het enige wat je hoeft te doen is je Instagram of Twitter privacy setting op publiekelijk zetten en een foto te posten met de hashtag #castmemarc.

Volgens de Terms & Conditions heeft meneer Marc Jacobs dan wel alles te zeggen over het kiekje dat je op Twitter of Instagram post. Vorige keer waren er maar liefst 70.000 aanmeldingen. Dus wees er snel bij!

Je hebt nog tot deze vrijdag de tijd. Succes! Bekijk een aantal van de campagnekiekjes die het resultaat waren van de eerste casting hieronder.

  • NY: MARC JACOBS Spring 2015 Show
  • marc-by-marc-jacobs-fall-2014-campaign1
  • marc-by-marc-jacobs-fall-2014-campaign-plaid-700x393
  • marc-by-marc-jacobs-fall-2014-campaign2
  • marc-by-marc-jacobs-instagram-campaign1

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties