0

madonna 150Madonna draait al heel wat jaartjes mee in de showbizz, maar nog steeds dromen meisjes weg bij haar videoclips als ‘Material Girl’ of ‘Like A Virgin’. De lange roze jurk of het jaren ’80 witte jurkje zijn items die iedere fashionista en Madonna fan graag zou willen bezitten. Dat kan binnenkort!

Op 7 en 8 november houdt veilingshuis Julien’s Auctions in Beverly Hills een veiling en kun jij bieden op Madonna’s spullen zoals sieraden, maar ook 200 verschillende kledingstukken kunnen dan van jou zijn. Deze komen niet uit de privécollectie van de superster, maar uit haar videoclips en films. Verzamelaars hebben deze spulletjes afgestaan en het zal de grootste Madonna-veiling ooit worden.

Er wordt verwacht dat deze tweedaagse veiling een half miljoen zal gaan opleveren, want er kan ook online geboden worden. Madonna’s collectie zal de grootste zijn, maar ook van andere popsterren worden er spullen geveild tijdens de Icons & Idols: Rock&Roll veiling. Zo kan je eigenaresse worden van Beyoncé, Katy Perry en Lady GaGa collector items. De sterren die hieraan meedoen mogen zelf een goed doel uitkiezen waarvan een deel van de opbrengst naar toe gaat.

Bekijk onderstaande foto’s om te zien welke spullen er worden geveild.

  • madonna
  • material girl jurk
  • material girl stola
  • trouwjurk
  • bontjas

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties