0

oxfam novib 150Heb jij ook zo’n cadeaustress? Kun je geen originele presentjes bedenken of moet je iets aan iemand geven die alles al heeft? Dan hebben wij dé oplossing! Geef net als ILFN’s Annic en Lex iemand een geit, een paar kippen of een studiebeurs cadeau van Oxfam Novib!

(advertorial)

Misschien vraag je je af wat je bestie, moeder of lieve collega met deze cadeaus moet? Nou, het zit zo. Oxfam Novib Pakt Uit is een bijzondere cadeaucollectie met meer dan 35 originele cadeaus die mensen in ontwikkelingslanden een betere toekomst bieden. Denk aan kippen, fruitbomen, een schoolpakket of een voedvrouwencursus.

Als je een Oxfam Novib Pakt Uit cadeau koopt, wordt jouw cadeau ingezet om het leven van mensen in ontwikkelingslanden te verbeteren. Jouw BFF, familielid of collega krijgt een mooie kaart waarop staat dat zijn of haar cadeau naar iemand anders is gegaan die daar veel meer behoefte aan heeft. Dit is dé manier om meer mensen tegelijk blij te maken met één cadeau én om op een persoonlijke manier jouw maatschappelijke betrokkenheid te laten zien.

Er zijn verschillende cadeaus te verkrijgen in diverse prijscategorieën. Zo koop je schoolboeken voor 9 euro en een geit voor 36 euro. De cadeaus krijg je dus in de vorm van een super originele cadeaukaart die je mooi kunt laten verpakken zodat je een geweldig cadeau onder de kerstboom hebt liggen! Ook belangrijk om te weten: de cadeaucollectie komt altijd goed terecht!

Wil je net als Annic en Lex ook zulke super leuke cadeaus geven deze kerst? Kijk dan hier op Oxfam Novib Pakt Uit!

  • kaarten oxfam novib 640
  • beestachtigcollectie_670
  • varken groot hoofd-HR
  • Chicken OxfamNovibNW 3-HR
  • Eenden met mama eend-HR
  • geitje wit met kenny  Groot hoofd 2013-HR

www.oxfamnovib.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties