0

appeltaart 150Lauren Conrad is na haar reality shows een totaal andere weg ingeslagen. In de VS zijn ze dol op de American sweetheart en haar Martha Stewart-achtige website. Op LaurenConrad.com geeft The Hills-ster namelijk allerlei tips. Van een boekenclub, tot wooninspiratie en de ultieme bruidsmeisjes haarstijlen, je vindt het er allemaal.

Toen Lauren afgelopen jaar in het huwelijksbootje stapte, besloot ze dat ze haar eigen favoriete dessert wilde voorschotelen aan haar gasten. En dat is de typisch Nederlandse appeltaart! Een aantal weken voor de grote dag spendeerden Lauren en twee van haar besties een aantal dagen in een professionele keuken om 50 (!!) appeltaarten te maken naar Laurens eigen, geperfectioneerde recept.

De appeltaarten bewaarden ze in de vriezer, zodat ze op de dag zelf alleen nog de oven in moesten. Op haar website deelde Lauren haar ‘geheime’ recept voor appeltaart met ons. Volgens haar bruiloftsgasten was de taart heerlijk, dus dit lijkt de perfecte bezigheid voor het lange Paasweekend!

De belangrijkste benodigdheden: Granny Smith appels, bruine suiker, kaneel, eieren een deegroller en natuurlijk een taartvorm. Het hele recept van de taart vind je hier.

Totdat je eigen appeltaart klaar is kan je Laurens creaties bekijken die ze maar al te graag op haar Instagram post!

 • appeltaart 5
  @laurenconrad: "Shooting today with @laurenconrad_com @thelittlemarket and @laurenlowstan"
 • appeltaart 2
  @laurenconrad: "Homemade applepie."
 • appeltaart 1
  @laurenconrad: "Apple blossom"
 • appeltaart 4
  @laurenconrad: "Cinnamon roll crust for my apple pie. Yes please!"
 • ppeltaart 3
  @laurenconrad: "apple pie <3"

(Beeld: www.instagram.com/laurenconrad)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties