0

rob peetoom video 640Rob Peetoom is natuurlijk al jaren begrip in Nederland. Hij begon zijn carrière in de beautywereld in de jaren ’70 door voor internationale magazines de mooiste kapsels te creëren en anno 2015 heeft hij 15 salons in Nederland en één op het prachtige Bali. September zal op de Zuidas in Amsterdam zijn 16e Nederlandse salon openen.

(advertorial)

Waarom de salons van Rob Peetoom zo bijzonder zijn? Hij en zijn teams streven ernaar kapsels te maken die écht bij jouw levensstijl passen. “Wat bij je past, maakt je mooi” is zijn credo en daar zijn wij het helemaal mee eens. Ben je nog niet zo bekend met Rob Peetoom? Dan zal daar de komende tijd verandering in komen.

Rob Peetoom werkt al jaren met REDKEN, voor hem de beste producten voor de stylisten in de salons en natuurlijk de klanten, en sloeg de handen ineen met het merk en vijf online influencers waaronder ILFN’s Annic van Wonderen. De komende tijd zul je hun avonturen in de Rob Peetoom salons kunnen volgen, onder andere op I Love Fashion News.

Van complete make-overs tot het wegwerken van de eerste grijze haren en héle fijne winacties: je zult nog veel over de samenwerking gaan lezen en zien! Ook maken de influencers kennis met de producten van REDKEN. Neem bijvoorbeeld de laatste innovatie One United: één spray die 25 benefits heeft zoals het sterker maken van je haar, het voorkomen van gespleten haarpunten en het voorkomen van schade aan je lokken dankzij hitte. Iedere vrouw heeft zo haar eigen stijl en voorkeuren wat betreft producten. One United combineert alles in één spray, zodat elke vrouw haar voordeel eruit kan halen.

Meer informatie over de samenwerking kun je natuurlijk ook lezen op het blog van Rob Peetoom. Bekijk hieronder de eerste kennismakingsvideo van Rob Peetoom en REDKEN met de online influencers. Neem ook eens een kijkje op de Facebook pagina’s van Rob Peetoom en REDKEN!

  • Redken One United

www.robpeetoom.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties