0

salaed 150De zomer is in volle gang en het was de afgelopen weken prachtig weer. Die zon roept om frisse drankjes, barbecueën in de tuin en zonnige salades. Na die ene ceaser salad of pastasalade ben je ook wel weer eens toe aan iets anders en gelukkig voor ons is hier nu een speciaal boek voor uitgebracht!

De Italiaan David Bez vindt het erg belangrijk om vooral lekker van eten te genieten en besloot het boek ‘Supersalades’ te maken. Drie jaar geleden besloot grafisch ontwerper David om iedere dag een salade te verzinnen. Hij maakte ze op kantoor en nam een foto voordat hij ze opat. Een verzameling hiervan, 250 om precies te zijn, zijn te vinden in het boek.

Het boek is ingedeeld per seizoen en biedt voor iedereen – of je nu van vlees of vis houdt, vegetarisch of veganistisch bent – heerlijke salades. De formule voor David’s salades is simpel: je kiest een slasoort, voegt groenten of fruit toe, vervolgens neem je een proteïnerijke topping en een extra tropping. Om het geheel af te maken besprenkel je je salade met verse kruiden en een dressing en klaar!

Het maken van alle salades in het boek neemt niet meer dan 20 minuten van je tijd in beslag en elke salade is vastgelegd in mooie foto’s. Klik op onderstaande foto om het boek meteen te bestellen!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties