0

150 mileyOefen alvast je modellen en strakke pout, want M·A·C Cosmetics is op zoek naar nieuwe gezichten voor hun najaarscampagne van 2015. Laatst werd nog bekend gemaakt dat Miley Cyrus gekroond is tot de nieuwe Viva Glam girl en jij kunt nu kans maken haar M·A·C collega worden.

Ben jij helemaal fan van het make-up merk en zie jij jezelf wel op grote posters op de muur prijken? Dan is nu je kans om het nieuwe gezicht van M·A·C te worden. Het cosmetica merk zoekt met het nieuwe initiatief MACnificent ME, zes nieuwe gezichten voor de fall 2015 campagne die geschoten wordt door een zeer bekende fashion fotograaf. Deze shoot zal plaatsvinden in New York en daar worden de winnaars ook naartoe gevlogen.

Zin om mee te doen? Dan moet je op de website van M·A·C een aantal vragen beantwoorden, een foto of selfie uploaden en je favoriete ‘mantra’ invullen. Vervolgens post je deze mantra op social media zoals Twitter, Instagram en Pinterest. Veel likes en reposts helpen helaas niet om bij de top 6 te komen, maar je wordt misschien wel sneller opgemerkt, en dat is natuurlijk altijd lekker meegenomen. Iedereen kan meedoen en de enige criteria waar je aan moet voldoen, is volgens M·A·C style, heart and soul.

Dit wil je natuurlijk niet missen! Wees er wel snel bij want de casting loopt tot 12 december 2014. Bekijk het filmpje van de contest hieronder.

  • Schermafbeelding 2014-11-18 om 12.26.42
  • Schermafbeelding 2014-11-18 om 12.17.30
  • Schermafbeelding 2014-11-18 om 12.21.51
  • 1414610152_miley-cyrus-mac-viva-glam-zoom
    Miley Cyrus voor MAC Viva Glam

www.macnificentme.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties