0

louis vuitton eigen magzine the book 150Louis Vuitton heeft praktisch alles in zijn assortiment: van de prachtigste tassen en kleding tot mooie accessoires en boeken. Na de krant die Chanel ontwerper Karl Lagerfeld heeft, komt het andere Franse merk nu met een eigen halfjaarlijks magazine.

Na de Spring/Summer 2015 collectie aankomende 1 oktober tijdens Paris Fashion Week zal ook in deze maand het tijdschrift voor de eerste keer worden uitgebracht. Het blad dat twee keer in het jaar zal verschijnen zal ‘The Book’ gaan heten en Charlotte Gainsbourg zal de allereerste cover gaan sieren.

Naast prachtige photoshoots voor het merk, zoals de mannenmode die geschoten is door fotograaf Peter Lindbergh, zullen de 126 pagina’s vol staan met fashion. Zo kun je het verhaal lezen over de oudste Louis Vuitton tas en een interview met Franse actrice Catherine Deneuve. Is jouw Frans niet jouw sterkste taal? Geen probleem, het wordt in 11 verschillende talen vertaald.

Het magazine wordt alleen gestuurd naar geselecteerde klanten van het merk. Dus dat wordt snel en veel shoppen bij Louis Vuitton!

  • 2010-11FWLouisVuittonAdCampaignHQ004

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties