0

TIP Lieke van Lexmond begint eigen sieradenlijnActrice en presentatrice Lieke van Lexmond heeft een ware liefde voor mode. Haar zus Jetteke van Lexmond, styliste en onder andere werkzaam bij Vogue, zorgt ervoor dat Lieke er immer fantastisch uitziet.

Nu onthulde Lieke op Instagram dat ze samen met haar zus een leuk project heeft lopen; de twee beginnen namelijk een eigen sieradenlijn! Afgelopen weekend was ze in Barcelona met Jetteke om daar aan hun collectie te werken.

Het lijkt erop dat de items nogal aan de prijs worden omdat ze Mike Asscher benoemde bij de foto. Deze man staat aan het hoofd van Royal Asscher; een diamantenmerk.

Ondanks dat we het waarschijnlijk niet kunnen betalen, zijn we zeer benieuwd naar het resultaat van de samenwerking! Bekijk de foto die Lieke op Instagram plaatste hieronder!

"Geweldige tijd gehad in Barcelona dit weekend met onze lieve collega. Hard gewerkt aan onze juwelen collectie #lexmondvslexmond @jettekevanlexmond @mikeasscher #passie!!!"

“Geweldige tijd gehad in Barcelona dit weekend met onze lieve collega. Hard gewerkt aan onze juwelen collectie #lexmondvslexmond @jettekevanlexmond @mikeasscher #passie!!!”

www.instagram.com/liekevanlexmond

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties