0

Jessica Hart Shows Off Her Beach BodyHeb jij morgen of dit weekend ook een lekker stranddagje gepland en ben je absoluut van plan heerlijk bruin te worden? Pas dan wel op, want het wordt warm komende dagen, we kunnen beter zeggen: hot (lees: boven de 30 graden!).

Het wordt zelfs zo warm dat het RIVM en het KNMI een bepaald hitteplan hebben ingeroepen. Dit betekent dat je extra voorzichtig moet zijn komende dagen en goed voor jezelf moet zorgen.

De warmte kan namelijk allerlei nadelen met zich meebrengen als vermoeidheid, concentratieproblemen, duizeligheid en hoofdpijn en dit willen we niet hebben natuurlijk. Probeer de kans hierop te verminderen met behulp van genoeg vocht want het is vooral heel belangrijk dat je genoeg drinkt!

Maar let er ook op dat je jezelf goed insmeert. Beter een hogere factor, dan eentje te laag en thuiskomen als een kreeft. Is jouw huid te gevoelig? Probeer dan juist uit de zon te blijven of draag dunne kleding waardoor je in ieder geval beschermt bent tegen de felle zon.

Fijn dus die zomerse temperaturen met bijbehorende outfits, maar pas goed op jezelf en bereid je voor op de hitte die komen gaat.

  • Jessica Hart Shows Off Her Beach Body
    Model Jessica Hart

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties