0

annic levis blouse 150Iedere fashionista heeft eigenlijk wel een warm plekje in haar hart voor Levi’s. Bij ons op de redactie zijn de jeans (die fitting!) niet aan te slepen maar ook de denim bloesjes, truckers (spijkerjasjes) en shortjes behoren tot onze favorieten. Vaak als je een broek uit de kast haalt, doet het je aan dat ene moment denken dat je ‘m droeg. Naar die eerste date bijvoorbeeld omdat het de jeans was die je kont er het mooiste uit liet zien.

(advertorial)

Zo heeft iedereen wel haar Live in Levi’s story! Die van ILFN’s Annic? “Ik kan me nog goed herinneren dat ik als jong meisje een Levi’s 501 moést hebben maar ze nog niet verkrijgbaar waren in mijn maat omdat ik te dun was. Uiteindelijk vond ik een broek met een oranje lipje op de kontzak in mijn maat, helaas geen rood label want dat was toen écht hot, maar natuurlijk moest en zou ik de broek hebben.”

“Sindsdien heb ik zovéél Levi’s jeans versleten, dat ik de tel gewoon kwijt ben geraakt. Stiekem is mijn leven echt één groot Levi’s moment… Nu ben ik ook helemaal verliefd op mijn Levi’s western shirt! Perfect voor een denim on denim outfit of op een zwarte jeans.”

Wij en Levi’s zijn heel erg nieuwsgierig naar jouw Live in Levi’s verhaal! Hoe je dit met ons kunt delen? Plaats een foto, filmpje of tekst op social media met de hashtag #liveinlevis en mention meteen ook even @levis_netherlands erbij! We kunnen niet wachten op jullie Live in Levi’s stories te lezen! Meer weten? Klik dan hier!

www.levi.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties