0

BP_24969487Er zijn genoeg prachtige meiden die allemaal de ambitie hebben om model te worden, maar wil je doorbreken moet je super goed kunnen poseren. Als je deze kunst van één iemand kan leren is het wel topmodel Coco Rocha en zij deelt haar kunsten nu met iedereen.

In het nieuwe boek ‘The Study of Pose’ laat Coco duizend verschillende poses zien door middel van stunning zwart-wit foto’s geschoten door fotograaf Steven Sebring. Het 26-jarig model dat al heeft geschitterd op meerdere Vogue covers en campagnes als die van Balenciaga weet waar ze het over heeft. Ze volgde in Azië een intensieve modellenbootcamp, heeft ervaring met de Ierse dans en haalt inspiratie uit alles wat zij ziet. “Het boek is een hulde aan elke film, elk beeld en elk schilderij dat mij ooit heeft beïnvloed in mijn modellenwerk. Je ziet poses die zijn geïnspireerd door Boticelli’s De Geboorte Van Venus en andere poses die duidelijk naar Charlie Chaplin refereren.”

Volgens het model is er nog nooit een boek als dat van haar uitgebracht en ze hoopt dat mensen er heel hard om kunnen lachen of het serieus zullen gaan bestuderen. Dat zij dit heeft uitgebracht is niet zonder reden, ze wil hiermee bewijzen dat modellenwerk echt niet oppervlakkig of lichtzinnig is.

Wil jij graag leren poseren als Coco Rocha? Bestel dan ‘The Study of Pose’ meteen door op onderstaande foto te klikken. Bekijk eerst behind the scenes beelden door onderstaand filmpje.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties