0

lauren conrad bruidsmeisjes jurken 150Met de herfst op komst loopt het officiële trouwseizoen een beetje op zijn einde maar misschien heb je toch nog een wedding in de agenda staan. Ben jij uitverkoren om bruidsmeisje te zijn of ga je trouwen en heb je problemen met de o zo moeilijke ‘bruidsmeisjesjurken’ zaak? Lauren Conrad biedt de oplossing!

De voormalige reality ster en kledingontwerpster stapt zelf binnenkort in het huwelijkbootje en liep tegen dezelfde problemen als iedere bruid en bruidsmeisje to be: waar kun je een leuke bridesmaids dress kopen? Lauren bestaat daarom om zelf maar een aantal robes te ontwerpen met een super mooi resultaat!

Aan het magazine Martha Stewart Weddings vertelt ze: “Ik vind verschillende lengtes voor bruidsmeisjesjurken prima, maar echt kort vind ik niet gepast. In onze collectie zitten vooral vloerlange jurken maar ook een paar midi exemplaren en een enkele die net boven de knie is. Je kunt de jurk altijd nog korter maken.”

Hoe ze zelf haar bruidsmeisjes gaat kleden op haar huwelijk?: “Ik heb mijn 9 bruidsmeisjes verschillende vormen en twee kleuren gestuurd waaruit ze kunnen kiezen. Het kan zijn dat een paar dezelfde jurk hebben of dat ze allemaal iets anders dragen maar dat maakt mij niet uit. Iedereen heeft haar eigen stijl.”

Bekijk de foto’s van Lauren en haar bruidsmeisjes in Martha Stewart Weddings hieronder. Daaronder staan de jurken die Lauren ontwierp! Deze zijn verkrijgbaar bij haar merk Papercrown voor 220 tot 325 dollar. Klik op de foto om naar de site te gaan!

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties