0

Launch of the "Scarlet" HDTV SeriesJe trouwdag hoort dé dag van je leven te zijn die helemaal perfect verloopt. Daar horen natuurlijk de gasten bij, de locatie, de dag zelf en je vriend, maar ook de bruidsjurk! Want wie wil er nu niet haar (aanstaande) man omverblazen met haar looks voordat ze samen het huwelijksbootje instappen?

Ieder klein meisje droomt al van haar trouwjurk. Dat is dé dag dat je er uit mag zien als een prinses in sprookjes (op Carnaval na, dan). Maar als het er eenmaal op aankomt, blijkt het uitzoeken van de perfecte jurk nog best een lastig klusje! Daarom geeft Lauren Conrad, die zelf ook bijna in het huwelijk treedt, op haar blog drie tips die je hier een beetje bij moeten helpen.

1. Probeer niet meteen op je eerste indruk af te gaan. Waarschijnlijk heb je al een beetje een beeld in je hoofd van hoe de jurk er uit zou moeten zien, maar probeer ook eens iets anders. Je weet namelijk niet hoe staat voordat je het hebt gepast!

2. Zorg ervoor dat je weet wat het best staat bij jouw figuur. Wat bij een zandloper past, is namelijk heel anders dan bij een appelfiguur! Ook dit is een kwestie van passen, maar je kunt het ook opzoeken op internet of vragen in de bruidswinkel.

3. Neem iemand mee die eerlijk advies geeft, maar die de ervaring niet stressvoller maakt dan nodig is. Heeft je beste vriendin bijvoorbeeld een heel andere kledingsmaak dan jij, dan is de kans groot dat ze het je alleen maar (onbedoeld) lastiger maakt dan het al is. Wil je je moeder graag meenemen maar is zij wat traditioneler en wil jij graag een moderne jurk? Vertel haar dan dat je haar heel graag mee wilt hebben, maar dat het uiteindelijk de jurk wordt die jíj kiest.

Launch of the "Scarlet" HDTV Series

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties