0

11084898_777868525660263_1103627432_nWe kijken allemaal weemoedig terug op onze tienerjaren, toen we nog ‘jong en onbezonnen’ waren. Helaas hebben we toen ook wel eens dingen gedaan waarvoor we onszelf nu wel voor de kop kunnen slaan. En dat blijft niet beperkt tot de fashion keuzes die we toentertijd hebben gemaakt.

Ook Lauren Conrad heeft nog wel wat adviezen voor haar 18-jarige ik en die zijn écht niet alleen toepassing op haar. Benieuwd wat de realityster de jongere versie van zichzelf zou meegeven? Lees dan snel door, want ook jij kan je hierin inleven/nog wat van leren!

1. Zonnebrandcrème
Lauren kwam natuurlijk uit Laguna Beach en dat betekent dat een kleurtje bijhouden voor haar en haar vriendinnen een dagelijkse bezigheid was. Op het strand of aan de rand van privézwembaden bracht de brunette dan ook heel wat uurtjes in de zon door, zónder zonnebrandcrème. Nu heeft LC daar spijt van en ze zou haar 18-jarige zelf dan ook op het hart willen drukken zichzelf te beschermen tegen de zon.

2. Geniet van het jong zijn 
Heel herkenbaar: als we 16 zijn willen we zo snel mogelijk volwassen zijn en gedragen we onszelf veel te volwassen. Lauren zou zich achteraf langer naar haar leeftijd hebben willen gedragen: “So many things are new when you’re that age and the level of responsibility is still low. It’s important to enjoy that phase just like any other.” 

3. Wees jezelf 
Het is moeilijk om je in je tienerjaren géén zorgen te maken over wat anderen van jou vinden. Toch zou Lauren zichzelf en iedereen die nu nog die mogelijkheid heeft, willen adviseren om vooral jezelf te zijn. Op deze leeftijd heb je zoveel keuzes te maken, op het gebied van studie, werk en privé heb je bijna iedere dag wel de mogelijkheid om te bepalen wie jij wilt zijn: “When you’re making these decisions, be an individual. It’s the best way to discover who you really are.”

  • 11084898_777868525660263_1103627432_n

(Beeld: www.instagram.com/laurenconrad)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties