0

chanel valentijn cadeaus 150Valentijn staat voor de deur en dat betekent dat jij je even mag laten verwennen door je vriend, of jezelf gewoon even lekker in de watten moet leggen. Vaak krijgen vrouwen parfum voor Valentijn, maar er is zoveel meer op beautygebied waarmee je vertroetelt kunt worden.

Wij zijn verliefd op Chanel‘s heerlijke geur Chance Eau Tendre in de vorm van een subtiel glitterende poeder. Voor wie niet bekend is met het parfum; het is verfijnd en vrouwelijk dankzij fruitige (grapefruit) en bloemige (onder andere hyacint en jasmijn) noten. Een perfect item om voor Valentijn te vragen aan je liefje; het is namelijk een limited edition uitvoering die vanaf 7 februari te verkrijgen is.

Een ander idee is een mooie lipstick van Chanel. Op 7 februari komt het merk met een aantal nieuwe prachtige kleuren. Onze favorieten? De paarsige tint Émotion uit de Rouge Coco Shine serie en het roze La Malicieuse van Rouge Allure Velvet.

Bekijk een aantal van Chanel’s nieuwe producten hieronder! Ze zijn vanaf 7 februari te verkrijgen bij de bekende Chanel verkoopadressen en online bijvoorbeeld bij De Bijenkorf en Douglas.

Chanel Eau Tendre Shimmering Powdered Perfume

Chanel Eau Tendre Shimmering Powdered Perfume

Chanel Eau Tendre Shimmering Powdered Perfume

Chanel Eau Tendre Shimmering Powdered Perfume

Van links naar rechts: Rouge Allure 144 Conquise,  Rouge Coco 61 Chéri, Rouge Allure Velvet 46 La Malicieuse, Rouge Coco Shine 89 Satisfaction, Rouge Coco Shine 92 Émotion.

Van links naar rechts: Rouge Allure 144 Conquise, Rouge Coco 61 Chéri, Rouge Allure Velvet 46 La Malicieuse, Rouge Coco Shine 89 Satisfaction, Rouge Coco Shine 92 Émotion.

4. Chanel Chance lipsticks 1 5. Chanel Chance lipsticks 2

www.chanel.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties