0

06_lees_alle_enthousiaste_reacties_van_de_vorige_masterclass_ondernemen_door_op_de_foto_te_klikken._Is een eigen bedrijf één van jouw goede voornemens voor 2014 of ken je iemand die alle ins & outs wil weten van ondernemen? Dan is een Masterclass van ILFN’s founder & director Annic van Wonderen misschien wel een heel leuk cadeautje voor jezelf of voor een ander.

Annic alles van ondernemen en van wat daar allemaal bij komt kijken. Kort geleden gaf zij al een Masterclass bomvol tips & tricks voor ondernemers en voor ondernemers in spé. Had jij toen geen kaarten kunnen bemachtigen? Goed nieuws! Wegens groot succes en op veler verzoek wordt de Masterclass Ondernemen namelijk herhaald en kun jij alsnog van Annic horen hoe zij zonder studie en startkapitaal zo’n succes heeft weten te maken van I Love Fashion News!

Een echte must visit dus voor iedereen die erover denkt een eigen bedrijf op te starten of juist zijn of haar bedrijf een upgrade wil geven. Naast Annic zijn er ook nog twee andere sprekers aanwezig. Advocaat Marieke Neervoort gaat verder in op de juridische kant van het ondernemen en eigenaresse van het bedrijf Business Coaching Kathleen Oerlemans helpt je om jouw bedrijf een boost te geven.

De Masterclass vindt net als vorige keer plaats in het prachtige Westcord Fashion Hotel en staat gepland op 11 januari 2014 van 13:00 tot 17:15. Daarna is er nog een gezellig netwerkborrel om de leerzame dag af te sluiten op de tiende verdieping van het hotel, namelijk in de Skyy Bar.

Wil jij deze Masterclass zeker niet missen? Wees er dan snel bij! Je krijgt nu namelijk maar liefst 40 procent korting en betaalt in plaats van €249,95 maar €149,95! Ga voor alle informatie en het bestellen van kaarten naar de ILFN shop of klik op één van de onderstaande foto’s.

06_lees_alle_enthousiaste_reacties_van_de_vorige_masterclass_ondernemen_door_op_de_foto_te_klikken._

Psssst, ook achter een aantal 'geheimpjes' van mijn succes komen? Kom dan naar de Masterclass Ondernemen! Tickets zijn te bestellen door op deze foto te klikken!

Ik krijg nog steeds erg veel enthousiaste reacties over de Masterclass! Wil je er ook bij zijn deze keer? Klik dan op de foto om kaarten te bestellen.

www.ilfnshop.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties