0

Kylie Jenner spice lipsDat Kylie Jenners lippen een hot topic zijn, bewees de Kylie Jenner challenge wel. Voor iedereen die zijn mond liever niet permanent wil beschadigen heeft de jongste Kardashian-Jenner telg uit de doeken gedaan wat precies haar truc is voor die bizar dikke tuitmond: lipliner.

En dit geheim sloeg aan. Het specifieke lippotlood dat het Balmain model gebruikt is zelfs zó gehypet dat het tegenwoordig amper meer te verkrijgen is! Het object van deze wereldwijde obsessie is een M•A•C lippotlood in de kleur Spice. De kleur is een perfect nude die bij heel veel huidtinten past. Backstage is het al jarenlang een hit.

Door de recente interesse in het potlood van niet alleen visagisten, maar ook iedereen die gek is op Kylie, wordt het echter steeds moeilijker om een exemplaar in handen te krijgen. Wij zijn natuurlijk even op onderzoek uit gegaan en het lijkt erop dat er in Nederland nog wel een voorraadje van deze potloden te verkrijgen is, maar je weet nooit hoe lang dat duurt.

Klik dus snel op deze link en bestel jouw exemplaar bij de Douglas!

(Beeld: www.instagram.com/kyliejenner)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties