0

bobbi brown 150Heel leuk hoor make-up maar de meeste vrouwen, waaronder wij, gaan enkel met een beetje mascara en concealer de deur uit. Het kost zoveel tijd en zeker als je niet weet wat je aan het doen bent. Gelukkig komt make-up merk Bobbi Brown met een oplossing.

Bij de counters van Bobbi Brown in de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven kun je gratis make-uples krijgen! In 10 tot 20 minuten krijg je tips van hoe je het beste concealer en foundation kunt opbrengen tot hoe je makkelijk zelf een smokey eye kunt maken of je gezicht een mooie glow kunt geven met behulp van een bronzer. En dat allemaal gratis!

Heb je een maquillage nodig voor een speciale gelegenheid of wil je weten hoe jij het beste compleet opgemaakt kunt worden? Daar kan Bobbi Brown je ook bij helpen! Voor deze behandelingen moet je wel iets betalen maar dit krijg je terug in een tegoed voor Bobbi Brown producten. Niet verkeerd toch?

Wil jij een make-uples bij Bobbi Brown krijgen? Bel dan de Bobbi Brown counter bij de Bijenkorf bij jou in de buurt: Amsterdam 020-6259527, Rotterdam 010-4111016, Den Haag 0657126925 en Eindhoven 0626529253.

  • bobbi-brown

www.bobbibrowncosmetics.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties