0

mane addicts 150Als de celebs naar een event gaan of zelfs boodschappen gaan doen, zien ze er altijd uit om door een ringetje te halen. Vaak hebben zij dit te danken aan een heel team van visagisten en haarstylisten. Als jij altijd heb willen weten hoe dit er nu aan toegaat? Dan heb jij er een nieuwe favoriete website bij!

De haarstylist van onder andere alle Kardashians, Reese Witherspoon en Jessica Alba heeft wel een heel leuke website gelanceerd. Jen Atkin, de dame in kwestie, kennen de meeste van jullie vast al door haar eigen Instagram account of doordat Kim Kardashian haar regelmatig tagt. Sociale media was niet meer voldoende om alles te weergeven wat fans willen zien en daarom is Mane Addicts in het leven geroepen.

Naast de star studded klantenkring van Jen Atkin zelf, krijg je ook een kijkje achter de schermen bij het werk van andere celeb haarstylisten zoals Joey Malouf en Harry Josh. Natuurlijk is het hartstikke leuk om te zien hoe de sterren hun haar wordt gedaan, maar vooral willen we weten hoe we dit zelf kunnen doen. Op de website zijn daarom ook tips te vinden en kan je direct de juiste producten shoppen. Daarnaast kan je je inschrijven voor de dagelijkse nieuwsbrief, waardoor je iedere dag als een celeb de deur uitgaat.

  • mane addicts 500
    Jen Atkin: "Need weekend hair inspiration? We gathered the most major hair moments (from your favorite ladies) this week @maneaddicts! You're welcome"
  • jen-kim
    Jen en Kim

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties