0

yc jewels vd.nl 150Als je een trouwe volger van ILFN én Yolanthe bent, dan moet je wel weten dat de beeldschone presentatrice en actrice een prachtige collectie sieraden heeft. De items zijn een groot succes en tot voor kort enkel verkrijgbaar op haar eigen website, maar daar is nu verandering in gekomen!

(advertorial)

Vanaf nu zijn de sieraden van YC Jewels namelijk in Nederland exclusief verkrijgbaar bij de winkels van V&D en in de webshop op vd.nl! De collectie wordt constant vernieuwd, maar de Lucky Bracelets (een smal verguld armbandje met een gekleurd klaverblaadje) en de Memory Bracelets (bredere armbandjes met een tekst in verschillende kleuren kraaltjes) zijn twee van de key items. Rond de feestdagen in december zal er een speciale collectie verkrijgbaar zijn bij V&D.

Waar Yolanthe haar inspiratie vandaan haalt? De half-Spaanse is geboren op Ibiza, groeide op in Nederland en heeft op diverse plekken op de wereld gewoond. Ibiza, Istanbul, Milaan, Madrid, Amsterdam en iedere andere metropool die zij bezoekt vormen dus een grote inspiratiebron.

Yolanthe: “Ik ben erg blij met deze samenwerking. Ik vind het te gek dat mijn sieraden nu ook echt in de winkel in Nederland liggen. Vooral als ik bedenk dat ze allemaal ontstaan zijn in mijn eigen kleine atelier.”

YC Jewels is vanaf nu verkrijgbaar in 28 winkels van V&D (in Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam Kalverstraat, Amsterdam Noord, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den haag Spui, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem Centrum, Heerlen, Hilversum, Leiden, Leidschendam, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam Beursplein, Rotterdam Zuidplein, Sittard, Tilburg, Utrecht, Zeist en Zwolle) en in de webshop op vd.nl! Tip: Als je nu twee YC Jewels Lucky Bracelets koopt, dan betaal je maar 35 euro!

www.vd.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties