0

fashion-fastival-arnhem_10287Heb jij al heel wat leuke festivals op jouw agenda staan maar kun je nog wel eentje eraan toevoegen én ben je dol op mode? Dan hebben wij een geweldig festival voor jullie gevonden!

Fashion Festival Arnhem is hét zomerse stadsfestival waarin mode, kunst en cultuur met elkaar zijn versmolten. Van schets tot schap, van showen tot shoppen en van leren tot reflecteren; van 5 juni t/m 5 juli 2015 is Arnhem dé ontmoetingsplaats voor iedereen met een hang naar creativiteit. Er kunnen talloze events, shows, expo’s, lezingen en workshops bezocht worden.

Wat je onder andere kunt verwachten? De kick-off van het festival is op 5 juni tijdens de eindshow van de modestudenten van ArtEZ hogeschool voor de kunsten en dit wordt opgevolgd door de eindshow van de modeopleiding van ROC Rijn IJssel op 7 juni. Tijdens de Nacht van de Mode op zaterdag 13 juni zijn de winkels, ateliers en galeries in het Arnhemse Modekwartier extra lang open en in de hele wijk tentoonstellingen, modeshows en optredens. Ook zijn er de Arnhemse Stockdagen van 25 tot en met 28 juni.

Nieuwsgierig naar het complete programma? Klik dan hier!

  • FFA 2015 K Rijnders Logo

(Beeld: www.fashionfestivalarnhem.nl)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties