0

modemusthaves fierce event 150Nog eventjes en dan begint het voorjaar en dat betekent festivals. Heb jij al een paar op het oog die je wilt bezoeken? Wij beloven je dat deze lente en voorjaar het festival aanbod nog leuker zal worden en wel door de komst van dit megaleuke nieuwe initiatief: ModeMusthaves.com organiseert als eerste webshop een écht Fashion Festival genaamd Fierce!

(advertorial)

Wat je kunt verwachten? Natuurlijk zijn er ModeMusthaves.com stands waar de hebberigmakende collectie van de webshop te koop zal zijn, maar je vindt er ook andere superleuke mode & beauty stands waar je items kunt shoppen. Daarnaast krijg je de kans om styling advies te vragen aan bekende Nederlanders en dat allemaal onder het genot van cocktails en muziek. De line-up is nu nog top secret maar als je de social mediakanalen van ModeMusthaves.com in de gaten houdt, dan zal je binnenkort meer weten!

Het ModeMusthaves.com Fierce Fashion Festival vindt plaats op zaterdag 16 mei van 12:00 tot 23:00, dat weekend viert de webshop ook meteen haar 4e verjaardag (HOERA!), bij Sportpark Riekerhaven in Amsterdam. Je kunt het terrein makkelijk bereiken met de fiets, metro (50 vanaf station Amsterdam Sloterdijk) of auto. Trendsetter tickets (early bird) beginnen vanaf €22,50, dit is inclusief een goodiebag t.w.v. €50. Er zijn ook kaarten voor mannen te koop, die kosten €20. Let op: het festival is voor 18+.

Tickets zijn vanaf nu hier te koop! Laat jij ook weten of je er bij bent? Klik dan hier!

www.modemusthaves.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties