0

glamour beauty festival 150Fashion magazine en nummer één beautybijbel Glamour organiseert van 28 november tot en met 1 december het Glamour Beauty Festival in alle filialen van de Bijenkorf. Het belooft een feestelijk event vol fantastische acties en aanbiedingen te worden.

Tijdens het Beauty Festival verandert je bezoek aan de Bijenkorf, op vertoon van het decembernummer van Glamour, in één grote beauty experience. Bij aankoop van cosmetica en verzorgingsproducten krijg je fijne extra’s en cadeautjes. Ook staan professionele make-up artists klaar om je een smashing make-over te geven, inclusief voor-en-na foto’s. Slimme beautytips en -tricks leer je tijdens inspirerende workshops.

De Illy-bar op de vijfde etage van de Bijenkorf in Amsterdam wordt tijdens het Beauty Festival omgetoverd tot Glamour Café. Het is de place to be voor een heus Glamour-menu: een patatje met een glas bubbels (ook verkrijgbaar in de filialen Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Amstelveen, Maastricht en Arnhem). Ook kun je hier op 28 en 29 november de Glamour-redactie ontmoeten en vragen stellen aan hoofdredacteur Sabine Geurten en beauty editors Brigitte en Ginette Tellier.

In alle filialen van de Bijenkorf en op DeBijenkorf.nl is het tussen 17.00 en 18.00 uur Happy Hour. Hét tijdstip voor speciale acties en extra aanbiedingen. Deze acties worden aangekondigd via Glamour’s Facebook en Twitter.

Klik hier voor een overzicht van alle deelnemende merken en de tijden en locaties waarop de beauty editors aanwezig zijn.

glamour beauty festivalwww.glamour.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties