0

150 skateSchaatsen is helemaal hot en happening in de winter. Het is niet alleen hartstikke gezellig, maar je komt er ook heel gemakkelijk door in de kerstsferen. Ben jij ook helemaal gek van discoschaatsen of vind je het leuk om lekker baantjes trekken met je schaatsen? Dan hebben we leuk nieuws voor je!

Het 85 meter hoge dakterras van het Ramada Apollo Hotel in Amsterdam wordt het terras vanaf 6 december tot half februari 2015 omgetoverd tot een echte schaatsbaan genaamd Zell am Rembrandt. Natuurlijk kun je er ook lekker voor kiezen om tijdens je pauze een lekker gluhweintje te nuttigen aan de bar met je vrienden. Ook zullen er discofeestjes worden georganiseerd, waardoor jij lekker kunt swingen op je schaatsen. Naast dat je lekker kunt genieten van het gladde ijs, kun je ook rustig een dineren op de zeventiende verdieping.

Schaatsen op de baan kost je maar 8,50 per uur en daar zit ook een warme choco of gluhwein bij inbegrepen. Vanaf maandag tot donderdag kun je bij het hotel terecht van twaalf tot zes uur. In het weekend kun je langer genieten van de schaatsbaan en de sfeer want dan is de baan geopend van elf uur s’ ochtends tot negen uur ‘s avonds. Het Ramada Apolla Hotel bevindt zich trouwens aan de Staalmeesterlaan 410 in Amsterdam.

Ga jij een dagje schaatsen in je agenda zetten? De officiële opening van Zell am Rembrandt wordt op 6 december 2014 gevierd en voor de opening kun jij je aanmelden op de website van het hotel.

  • b8f510fc08d95603302997717f4cc465

www.floor17.nl

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties