0

beyonce 150Sinds de komst van social media delen de celebs ieder klein detail uit hun leven met hun miljoenen volgers. Vooral Beyoncé vind het geen enkel probleem om een kijkje in haar privéleven te geven door middel van snaps en tweets, volgend jaar kan je zelfs nog meer over haar te weten komen.

Volgend jaar zal er een biografie uitkomen over het leven van Beyoncé geschreven door auteur J Randy Taraborrelli. Deze man is ook niet meer starstruck, eerder schreef hij al het levensverhaal van Michael Jackson en de Hiltons. Over zijn nieuwe project is Taraborrelli razend enthousiast, “Ik kan me geen intrigerender onderwerp voor een boek voorstellen. Ze leidt een ongelofelijk leven dat me inspireert.” Ieder puntje uit het leven van de zangeres zal aan het licht komen, van het begin bij Destiny’s Child tot waar zij nu staat en natuurlijk over haar gezinnetje.

Het boek heeft nog geen naam en ook is nog niet precies bekend wanneer de biografie zal uitkomen. Wel wordt deze volgend jaar verwacht en hebben we dus een goede aanvulling op al haar sociale media accounts.

  • beyonce 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties