0

150 GlamourJe kent de stiletto run van de Glamour nog wel toch? Dé race waar alle fashionista’s massaal op hun high heels door Amsterdam rennen. Nu komt de Glamour met een nieuw super leuk evenement. De Glamour run, maar dan anders: de Denim Dive.

Samen met Replay gaat Glamour het volgende avontuur aan: ze laten 100 lezeressen in hun oude jeans een spannend parcours in het water afleggen. Dit doen zij natuurlijk niet voor niets. De deelnemers leveren na afloop namelijk allemaal hun oude natte spijkerbroek in (de jeans gaan naar een goed doel!) in ruil voor een gloednieuwe Replay jeans. Degene die het parcours het snelste doorstaat, wint ook nog eens een fijne reis voor twee personen naar Ibiza!

Het hele spektakel, dat gepresenteerd wordt door Tess Milne, kun je bekijken en dat is natuurlijk leuk omdat het diverse grappige en misschien ook wel spannende momenten oplevert! Daarna wordt het evenement afgesloten met een knalfuif op het Blijburgstrand waar je, naast de honderd deelnemers, bij kunt zijn om te toasten op een fantastische avond. Natuurlijk is er gezorgd voor hapjes, drankjes en een goede DJ (Egbert Jan Weeber!). Wil je erbij zijn? Dat kan gewoon.

  • Replay Glamour

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties