0

jennifer 150Jennifer Lopez is niet meer uit de spotlights weg te denken. De 45-jarige zangeres zit al sinds 1999 in de muziekindustrie en bestormde iedere keer de hitlijsten met enorme nummer één hitjes. Voor de échte diehard Jennifer Lopez fans hebben we nu heel erg leuk nieuws.

De zangeres heeft namelijk een eigen boek geschreven genaamd True Love. In deze biografie kom je alles te weten over Jennifer omdat ze terugblikt op de afgelopen twee jaar waarin ze veel heeft meegemaakt. De zangeres schreef onder andere over haar scheiding met Marc Anthony, levenslessen, uitdagingen, angstige periodes en het moederschap.

Naast haar eerlijke verhalen kun je ook niet eerder vertoonde foto’s van de zangeres bekijken. True Love is een boek over zelfreflectie, herontdekking, wilskracht en mocht je echt een fan zijn dan kun je dit boek natuurlijk niet laten liggen. Doe jezelf er een cadeau of zet het op je verlanglijstje.

Het boek kun je nu al reserveren op Bol.com en zal vanaf 9 december verkrijgbaar zijn. Klik op de foto hieronder om te reserveren.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties