0

Christian_Louboutin_Book_Cover 150Anno 2014 zijn ontwerpers van bekende modelabels echt geen mensen die alleen maar op de achtergrond blijven, maar zijn het heuse celebs. Ze verschijnen bij events op de rode loper, hebben de hoofdrol in documentaires en brengen hun eigen boeken uit.

Dit deed Christian Louboutin, van het gelijknamige label ook wat een absolute musthave is voor in jouw boekenkast. Het boek is in zes delen verdeeld met ieder zijn eigen thema. Zo vind je in het eerste gedeelte de biografie van deze designer. Je komt te weten waar hij begonnen is, alles over zijn eerste boutique die hij opende en nooit eerder vertoonde beelden van zijn allereerste collecties.

Het tweede deel laten alle Louboutin winkels op de wereld zien met het luxe interieur, dat de schoenen die er worden verkocht zelfs nog mooier laten uitkomen. In deel drie gaan we terug in de tijd en zie je alle high-lights van zijn creaties die hij in twintig jaar tijd heeft ontworpen. Zoals een echte celeb betaamd heeft hij niet maar één huis. Het interieur van zijn huizen in Parijs en Luxor, Egypte kun je aanschouwen in het vierde deel van zijn boek. Naast zijn prachtige stulpjes zie je ook behind the scenes van zijn studios en werkateliers.

De laatste twee delen gaan over de bijzondere samenwerking tussen Louboutin en David Lynch. Je zult limited edition schoenen tegenkomen en ook nooit eerder vertoonde foto’s van Lynch. Het allerlaatste hoofdstuk is een soort catalogen met al zijn 120 verschillende schoenontwerpen dat op dit moment verkocht wordt.

Voor de schoenenverslaafden onder ons is dit boek een absolute musthave. Heb jij nou altijd een paar Christian Louboutin’s willen hebben, maar deze nooit kunnen veroorloven? Dan is dit boek van de designer alvast een leuke oplossing, tot je eindelijk de felbegeerde hakken met de rode zool in jouw schoenenkast hebt staan.

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties