0

150 i love beautyBeautyliefhebbers opgelet! Op 28, 29 en 30 november wordt één van de grootste beauty events in Nederland georganiseerd door Cynthia Schultz a.k.a. Miss Lipgloss én dit event, dat plaatsvindt in de Zwolse IJhallen, wil je absoluut niet missen.

Deze drie dagen staan in het teken van beauty, beauty en nog eens beauty. Naast dat je lekker kan shoppen, is er ook de mogelijkheid om hartstikke veel interessante lezingen en workshops bij te wonen. Denk bijvoorbeeld aan een make-up workshop van Rimmel, een lezing over het merk Philosophy en een lezing over ingrediënten in cosmetica van huidspecialist Jetske Ultee. Naast al deze leuke workshops en lezingen is er ook de mogelijkheid om verschillende beautybloggers vragen te stellen én kun je zelfs een lesje lach yoga meepakken.

Tijdens deze beauty dagen is er een speciaal programma opgezet waar je op de website van Misslipgloss meer over kunt lezen. Zo kun je in de Main Area lekker je gang gaan en snuffelen tussen alle zeventig (!) beauty standjes én daarnaast kun je er ook lekker shoppen. Voor de lezingen en workshopruimtes moet jij je wel vooraf inschrijven en betaal je €1,50 extra. De opbrengst van alle workshops zullen gaan naar het goede doel ‘Look Good, Feel Better’.

De kaarten voor het event kun je bestellen op ilovebeautyevent.nl én kosten €20,- per stuk. Ook zullen er een aantal kaarten aan de deur beschikbaar zijn voor €25,-. Bekijk de aankondiging van Miss Lipgloss hieronder.

  • image.php

www.misslipgloss.nl

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties