0

150 FashiontoastBloggers weten de gekste kledingstukken tot de mooiste schatten te maken. Dé ultieme modemissers worden door bloggers weer als hip bestempeld en als we willen weten hoé we het moeten dragen dan kunnen we het dus het beste naar bloggers kijken.

Ook Fashiontoast is zo’n blogger. Ze weet ‘oude, niet zo hippe items’ weer helemaal hot te maken en combineert de mooiste looks. Ook de tuinbroek maakt ze op deze manier weer helemaal van nu. Vaak weten mensen niet hoe ze het moeten combineren en vinden ze zichzelf al snel te klein voor een jumpsuit of een tuinbroek. Maar Rumi Neely, de oprichtster van Fashiontoast is zelf ook geen 1.90 en toch rockt ze deze dungaree.

Combineer hem met een simpel los hemdje eronder om de outfit lekker luchtig te maken, maar voeg wat vrouwelijkheid toe door hoge hakken. Ben je niet zo’n hakkenloper? Kies dan voor vrouwelijke sandaaltjes om het lief en feminine te houden. Toch liever sneakers? Sla dan je pijpen een paar keer om, zodat je smalle enkels wel weer zichtbaar zijn. Keep it girly…

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Fashion Toast)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties