0

Khloe KardashianKhloé Kardashian heeft eindelijk haar scheiding van basketballer Lamar Odom officieel gemaakt. Na een langslepende twee jaar kwam haar emotionele rollercoaster (hopelijk) tot een einde. Om maar meteen een frisse start te maken en zichzelf bezig te houden, kondigde ze iets heel leuks aan!

De realityster krijgt namelijk een eigen tv-programma, maar niet op haar familiezender E! De kunstmatige blondine verhuist met haar show naar de zender FYI. Daar zal ze ‘Kocktails with Khloé’ presenteren, een combinatie van een kookprogramma en een talkshow (denk Life & Cooking). Onder het genot van heerlijke drankjes ontvangt de fitness fanatic gasten in haar eigen keuken. Hier bereiden ze vervolgens samen een maaltijd.

Naast host is Khloé ook uitvoerend producent van het programma, dat betekent dat ze veel zelf in de hand kan houden. Er gaan al geruchten dat haar famous family sowieso een bezoekje zal brengen aan Khloé’s keuken.

  • Schermafbeelding 2015-07-22 om 13.50.37
    @Khloekardashian: Excited to announce my new talk show "Kocktails with Khloé" on the @FYI network!! Can't wait to show you all what we have in store for you on the show. More to come soon!

(Beeld: www.instagram.com/khloekardashian)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties