0

Fred van Leer gepest maar trotsStylist Fred van Leer en musical ster Jamai zijn in hun verleden allebei het slachtoffer geweest van pestkoppen. Daarom hebben zij hun krachten gebundeld en zijn ze samen een website tegen pesten begonnen.

Jamai en Fred zijn in hun verleden allebei het slachtoffer geweest van pestkoppen. Jamai werd uitgescholden en compleet voor lul gezet voor zijn hele school.Hierdoor leefde hij constant met de vraag, waarom? Vonden de kinderen hem te lelijk, niet cool genoeg, te dik?

Ook Fred van Leer werd dagelijks gepest en had geen idee waarom. Hij was dik, huilde snel, had geen vrienden en werd uitgescholden voor mietje. Vanaf 8 tot 16 jaar ging dit elke dag zo, daarom sloot hij zich tijdens tussenuren op in de WC en werkte hard aan zijn onzichtbaarheid.

Dat is voor de twee nu wel anders, en HOE! Op hun website gepest maar trots vertellen zij hun verhaal. Niet alleen Fred en Jamai vertellen hun verhaal, op de site verzamelen ze zoveel mogelijk bekende Nederlanders die hetzelfde hebben meegemaakt en steken ze de ‘gepesten’ een hard onder de riem.

Een paar bekende gepeste Nederlanders die op dit moment hun verhaal op de site vertellen zijn: Kelly van der Veer, Charly Luske, Albert Verlinde en Daphne Dekkers.

Wij vinden het in ieder geval een fantastisch initiatief! Klik hier om de verhalen te lezen.

Fred van Leer

Jamai Lomanwww.gepestmaartrots.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

 

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties