0

Kate 150Oh how we love Kate Moss and her outfits! Het model is een waar stijlicoon en daar hoort natuurlijk een eigen kledinglijn bij. Eerder maakte ze al collecties met Topshop en dit jaar gaan ze weer een samenwerking aan!

De collectie bestaat uit 40 items in de vorm van dameskleding, accessoires en schoenen en is onderverdeeld in verschillende thema’s. Deze thema’s vallen te verdelen in Balearic Dressing, Cocktail Hour en Tailoring Noir. Kate over de nieuwe samenwerking met Topshop: ”I have really missed being involved in the design process, and working with the team at Topshop. I am verry excited to create a new collection that bears my name.”

Wie bang is dat de collectie alleen online verkrijgbaar is, kan opgelucht ademhalen. Vanaf 30 april is alles exclusief te verkrijgen bij de Bijenkorf in Amsterdam. Naast de vaste shop in shop in het filiaal in Amsterdam, zal de collectie ook tijdelijk verkocht worden in de filialen Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amstelveen en Maastricht.

 

  • Kate 500

www.bijenkorf.nl

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties