0

reiss kate middleton 150Wij houden onze ogen graag goed open voor leuke nieuwe merken. Nou is de volgende niet helemaal nieuw, het merk bestaat immers al 1971, maar wel nog niet zo heel bekend in Nederland. Twee jaar geleden streek Reiss neer in Nederland maar nog niet iedereen kent dit succesvolle Britse merk wat te krijgen is bij de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

En daar moet wat ons betreft héél snel verandering in komen. Kate Middleton loopt letterlijk met Reiss weg en dat is niet zo maar: het merk heeft perfecte jurkjes in haar collectie (bijvoorbeeld voor een chique feestje) maar ook prachtige colberts, tijdloze blazers en jassen met een perfecte snit. Ook aan accessoires en schoenen heeft Reiss gedacht.

Nog even over de pasvorm. Alle items zijn zo gemaakt dat je er een figuurtje in krijgt om u tegen te zeggen (hello taille!). Qua prijskaartje moet je wel even wat hoger denken dat Zara maar dat is het absoluut waard. Dankzij de geweldige kwaliteit en de tijdloosheid zul je over 10 jaar nog steeds jouw favoriete Reiss item uit de kast halen.

Bewonder hieronder de highlights van het spring/summer 2014 lookbook! Wil je shoppen? Dat kan natuurlijk in de Reiss stores in de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag of in de webshop van de Bijenkorf én die van Reiss zelf natuurlijk!

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties