0

Schermafbeelding 2014-10-20 om 13.49.51Begin augustus lanceerde Denim & Supply Ralph Lauren het eerste onderdeel van de Project Warehouse campagne. Toen konden jouw dance moves je een rol opleveren in de videoclip van Avicii. Nu heeft kunstenaar Arran Gregory het Ralph Lauren-stokje overgenomen van Avicii om de derde missie van Project Warehouse te starten.

(Advertorial)

Arran Gregory is kunstenaar en illustrator en gebruikt dit keer denim als canvas voor zijn unieke geometrische tekeningen. Deze Britse creatieveling is gespecialiseerd in drie dimensionale illustraties en laat zich vaak inspireren door dieren en planten. Wil jij door Arran Gregory getekend worden? Dat kan! Fotografeer jezelf in je favoriete Denim & Supply Ralph Lauren look en plaats dit kiekje op Instagram met de hashtag #ProjectWarehouse.

Arran Gregory kiest vervolgens zijn favorieten uit de ingestuurde foto’s. Zit je daar bij en is jouw foto persoonlijk uitgekozen? Dan slaat Arran Gregory aan het tekenen en illustreert jouw foto op een eigen Denim & Supply jasje! Hoe cool is dat?!

Meedoen dus! Plaats die foto van jezelf met de hashtag #ProjectWarehouse nu online en maak kans op zo’n uniek geïllustreerd jasje.

www.ralphlauren.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties