0

frontrow 150Kijk jij altijd met veel jaloezie naar de fashion crowd die front row plekjes hebben weten te bemachtigen voor die ene pret-a-porter of couture show? Dan hebben wij nu goed nieuws voor je, want jij kan binnenkort misschien wel op dat gewilde plekje vooraan komen te zitten. Je moet er alleen wél een aardig bedrag voor over hebben…

Tijdens de Watermill Center’s benefietveiling op 26 juli kun je namelijk op twee ‘front row pakketten’ bieden. Eén pakket bestaat uit front row plekken bij Fendi (waar je ook backstage mag!), Prada en Giorgio Armani in Milaan en het andere pakket bestaat uit een front row ticket bij de bij celebs populaire Miu Miu show in Parijs.

Het bieden begint bij ruim 18.500 euro voor de drie shows in Milaan en een krappe 7.500 euro voor de show van Miu Miu. Mocht je nu zo ongeduldig zijn en meteen die plekken op de eerste rij willen bemachtigen, kost dat je voor Milaan iets meer dan 70.000 euro en voor de Miu Miu show in Parijs ‘slechts’ 18.500 euro. Mocht je je afvragen waar al dat geld naartoe gaat; de opbrengst van de veilig wordt gebruikt om jonge kunstenaars te ondersteunen en financieren. 

  • BP_18904732

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties