0

SHOP TIPIt-girl Alexa Chung is letterlijk van alle markten thuis, zo is zij: model, televisiepresentatrice, redactrice en auteur. Dit veelzijdige stijlicoon heeft een tijdje geleden een eigen boek geschreven, zoals de meeste van jullie weten. Laatst hield zij nog een grote signeersessie voor het boek en het wordt tijd dat iedereen het gaat lezen.

Alexa Chungs boek IT is geen dagboek, maar een verzameling van de dingen waar zij van houdt. Zo vind je hierin tekeningen, foto’s en persoonlijke teksten dat het model zelf heeft gemaakt. Daarnaast verzameld dit boekwerk haar onbevangen gedachten over het leven, de liefde, muziek en haar favoriete outfits. Vind jij Alexa’s stijl ook zo leuk en zie je haar als een inspiratiebron? Dan moet jij dit boek hebben, de muse van Karl Lagerfeld deelt hoe zij bepaald wat zij iedere ochtend aantrekt en daar kunnen wij heel veel aanhebben voor ons eigen ochtend kledingroutine.

Kortom; hou jij van mode, muziek en ben je een groot fan van Alexa Chung? Bestel dan ‘It’ door op onderstaande foto te klikken.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties