0

diptic layout 150We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder social media. De smartphones zitten aan onze handen geplakt en we staan 24/7 met iedereen in contact. Hebben we een klein momentje voor onszelf, dan scrollen we alsnog door onze Instagram feed om te zien wat onze vrienden of de celebrities aan het doen zijn.

Misschien ben jij zelf wel een fanatieke instagrammer en post je graag foto’s van eten, huisdieren, nieuwe aankopen, Starbucks koffies of je lover. In dat geval hebben wij de ultieme tip. Instagram lanceert namelijk de app Layout, hiermee kan je collages maken van je foto’s, je foto’s spiegelen en filtertjes kiezen.

Het klinkt alsof dit alles ook kan in de app die je nu gebruikt om je foto’s te bewerken, maar dat liet Instagram natuurlijk niet gebeuren. Met de app’s photobooth functie kan je meerdere foto’s kort achter elkaar maken, die vervolgens in een collage verschijnen (hoe leuk voor tijdens het stappen!).

Harper’s Bazaar testte de app tijdens hun covershoot met Julianne Moore, bekijk de foto’s hieronder! Je kan de app hier downloaden voor iOS, de Android-gebruikers onder ons moeten helaas nog even wachten op de app.

  • Harpers bazaar met de Layout app 1
    Harpers bazaar met de Layout app
  • Harpers bazaar met de Layout app 2
  • Harpers bazaar met de Layout app 3

(Beeld: www.harpersbazaar.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties