0

Sneeuwwitje instaJe hebt vroeger – of misschien stiekem nog steeds – ongetwijfeld vol bewondering naar ze gekeken; de Disney prinsessen. Inmiddels zijn we een paar jaar ouder, en behoren de films en de prachtige prinsessenjurken tot fashionable jeugdsentiment. Maar wij zijn niet de enige die zijn opgegroeid, ook de Disney darlings zijn helemaal met hun tijd meegegaan.

In een tijd waarin social media zo’n grote rol speelt, kun je als beetje fashionista niet achterblijven. Je moet natuurlijk wel je outfit kunnen delen en al je volgers op de hoogte houden waar je mee bezig bent. De Disney prinsessen vonden het dan ook hoog tijd om online te zijn in de wereld die Instagram heet.

Nou ja, niet echt natuurlijk. Maar de vraag “wat nou als Disney prinsessen wel een Instagram account hadden?” levert in ieder geval een paar leuke foto’s op. Van de familiekiekjes van Ariel tot de selfies van Sneeuwwitje en de outfit of the day van Assepoester; de Disney sterren zijn hooked aan het sociale netwerk en gooien er vrolijk nog wat hashtags tegenaan. Ah, just like the good old days. 

Bekijk de Instagram foto’s van de prinsessen hieronder.

Ariel insta Assepoester insta Jasmine insta Pocahontas insta Rapunzel insta Sneeuwwitje instaBelle

www.bforbel.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties