0

drawadot 150Valentino’s collectie maakt ieder seizoen hebberig, maar de nieuwe tassen- en schoenencollectie al helemaal! De items uit de Mime collectie staan helemaal vol met vrolijke kleuren en schilderachtige bloemen én hebben een grote hebberigheidsfactor voor de zomer!

Mocht jij nou een ongekend illustreer talent bezitten, dan is dit je kans. Valentino heeft namelijk met Draw a Dot een competitie in het leven geroepen met als hoofdprijs één van de peperdure tassen, die de 2000 euro en meer kosten! Wat jij moet doen is de tofste illustratie maken die je maar kan met in de hoofdrol een van de Valentino tassen uit de collectie.

Naast één van Valentino’s prachtige tassen zal je prijs ook bestaan uit een feature van je illustratie op het Instagram account van het modehuis (met bijna 3 miljoen volgers). Je doet mee aan de competitie door je illustratie op te sturen naar Valentino vóór 19 april en heel belangrijk, je mag je illustratie niet op social media posten!

Je vindt meer informatie over de competitie op de speciale website drawadot.com. En je kan het instagramaccount @drawadot volgen om modeillustraties van anderen te bekijken. Op 24 april zal Valentino een winnaar kiezen.

Bekijk hieronder de uitnodiging van Valentino en een paar items uit de Mime collectie.

  • valentino-mime-bag-promo
  • Mime schoen
  • Mime tas 1
  • Mime tas 2

(Beeld: www.valentino.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties