0

1530777_1640078916218904_572342090_nWie een trouwe volger is van Annic’s reallife soap genaamd de Wondere Wereld Van Annic, heeft het misschien al voorbij zien komen: Annic is binnenkort de gasthoofdredacteur van het magazine Fashionista!

Voor de editie 13, die 10 december in de winkel ligt, schrijft ze een editorial (het artikel waarmee de hoofdredacteur altijd het tijdschrift opent), zal Annic een BN’er interviewen, maakt ze shoppings én geeft de eigenaresse van ILFN een kijkje in haar eigen kledingkast. De samenwerking wordt in editie 12 aangekondigd met een groot interview met Annic. Natuurlijk kun je alles over de samenwerking volgen in Annic’s reallife soap!

Bekijk hieronder de aflevering van Annic’s reallife soap met de eerste beelden van de samenwerking en een aantal foto’s!

  • annic gasthoofdredacteur fashionista
    Annic: "Misschien hebben jullie het al gezien in mijn reallifesoap... IK WORD GASTHOOFDREDACTEUR VAN HET MAGAZINE @FASHIONISTA_NL!! Ik had net een interview en de 2de brainstorm sessie met de redactie! Mijn editie ligt 10 december in de winkel! Can't wait!"
  • fashionista
    Fashionista plaatste gisteren op Instagram: "@annicvw van @ilfn was vandaag gezellig bij ons op de redactie. Ze wordt namelijk de gasthoofdredacteur van de decembereditie van Fashionista! We're so excited! #fashionista #ilfn #vergaderen #brainstormen"
  • eind augustus
    Eind augustus plaatste Annic al een teaser op Instagram: "Net een super leuke afspraak gehad bij @Fashionista_NL! #tobecontinued"

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties