0

BEAUTY FAVORITEMet zoveel verschillende crèmes, serums, lotions en gels kunnen we ons zo voorstellen dat je door de ‘bomen’ het beautybos niet meer ziet. Want, welke producten moet je nu gebruiken voor die donkere kringen onder je ogen, fijne lijntjes of tegen die wallen?

(advertorial)

We hebben er allemaal mee te maken en als je net zo’n drukke agenda hebt als de founder & director van I Love Fashion News, Annic van Wonderen, dan wil genoeg nachtrust er nog wel eens bij inschieten. Daarom is Idealia ogen van Vichy Annic’s nieuwe beauty musthave!

“Ik ben nu 31 en heb een enorm druk leven. Ik ben always on the go en dit product ben je in één keer klaar omdat het donkere schaduwen en kringen vervaagt, mijn wallen wegwerkt en de fijne lijntjes geëgaliseerd worden. En het doet niet alleen direct iets, maar na vier weken zijn de kringen onder de ogen minder en zijn de rimpeltjes en tekenen van vermoeidheid rondom de ogen duidelijk minder zichtbaar en vervaagd. Ideaal voor mij dus!”

Wist je ook dat het oog 10.000 keer knippert per dag, dat er 22 spieren rondom de ogen zijn en er in de oogzone maar lieft 50% meer zenuwvezels zijn dan op het voorhoofd? Logisch dus dat er bij ons vrouwen donkere kringen, fijne lijntjes en vochtophopingen ontstaan. Annic kiest haar beauty musthave dan ook niet zomaar. “Ik vind het fijn dat Idealia ogen een dubbele werking heeft, zowel optisch als in de huid”. Dit product werkt namelijk zowel in als op de huid. Het directe effect is een stralendere oogopslag en minder donkere kringen en lijntjes.

“Ook fijn aan het product is de manier van aanbrengen. Het is hygiënisch doordat je het aanbrengt met een applicator van siliconen. Zo heb je geen last van klonterende kwastjes die, laten we eerlijk zijn, altijd een beetje gaan stinken na een tijdje”. Zoals je ziet in het toilettasje van Annic hieronder op de foto, gebruikt ze ook de BB-cream. Daarnaast is ze fan van Vichy’s Idealia Life Serum en Gladmakende Crème Met Stralend Effect.

Vichy is alleen te koop bij de apotheek en online bij geselecteerde webshops. Klik hier om een Vichy apotheek bij jou in de buurt te vinden of hier om online te bestellen.

www.vichy.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties