0

las dalias amsterdam 150Over een paar maandjes pakt iedereen zijn koffers om naar een warm oord te gaan en Ibiza is wat ons dé vakantieplek bij uitstek. Heb je dit jaar geen geld om op vakantie te gaan? Dan kun je toch nog een vleugje Ibiza meepakken.

De grootste hippiemarkt van Ibiza komt namelijk naar Nederland. Las Dalias werd in 1954 opgericht en is sindsdien niet alleen een ontmoetingsplek voor kleurrijke persoonlijkheden maar je kunt er natuurlijk ook de meest mooie en originele items van over de hele wereld shoppen.

Eerder ging Las Dalias on the road naar Madrid en Milaan maar dit voorjaar (2, 3 en 4 mei om precies te zijn) strijkt de hippiemarkt even neer in Amsterdam. Een honderdtal standhouders zullen hier de meest uiteenlopende producten aanbieden. Je vindt er kraampjes met onder andere sieraden, kleding, lederwaren en kunst maar ook muziek en heerlijk eten.

Even alle informatie op een rijtje. Las Dalias is dus op 2, 3 en 4 mei te vinden in de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam en is tussen 10:00 en 22:00 te bezoeken.

Las Dalias 1 Imprimir

Las Dalias 2 Las Dalias 4

www.lasdalias.es

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties