0

doutzen 150Gisteren werd dan eindelijk in Amerika de Victoria’s Secret show van afgelopen 2 december uitgezonden, alleen moeten wij nog steeds wachten tot volgende week maandag. Gelukkig hebben we al veel kiekjes onder ogen gezien, maar als je nu echt wil weten hoe het er aan toe ging moet jij vanavond RTL Late Night opzetten.

Waren deze week bij het talkshow programma hysterische tienermeiden door de komst van boyband One Direction, waarschijnlijk zitten er vandaag allemaal kwijlende mannen in het publiek. Niemand minder dan topmodel Doutzen Kroes is vanavond te gast in het programma van Humberto Tan en hij zal naar alle ins en outs vragen van de afgelopen Victoria’s Secret show.

Werden de extensions uit elkaars hoofd getrokken als er geen camera’s waren of zijn de Angels onderling echt vriendinnen van elkaar? Natuurlijk hoe het precies zit met de killer body van Doutzen en nog veel meer. Deze achtergrond informatie moet jij echt weten voordat jij aankomende maandag op de bank ploft om naar alle jaloersmakende figuurtjes tijdens de Victoria’s Secret Show te kijken.

Vanavond om 22.55 uur op RTL 4 is Doutzen Kroes te gast bij RTL Late Night, mis het niet!

  • doutzen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties